shadow


Lanyards met bedrukking van topkwaliteit voor een lage prijs


Al vele jaren is de lanyard, ook bekend als keycord of nekkoord, het ideale promotiemiddel en niet meer weg te denken uit de wereld van give-aways. Wij produceren deze lanyards op maat. Op maat klinkt erg ingewikkeld, maar dat is het niet. U kiest uit de PMS waaier uw huisstijl kleur(en) uit en stuurt ons uw logo, tekst of foto toe. Wij maken dan gratis en geheel vrijblijvend een ontwerp voor uw lanyard.

Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende stijlen, materialen en afmetingen. De lanyards kunnen in alle PMS kleuren gemaakt worden. Heeft u een foto of full-colour logo? Dan adviseren wij u de sublimatie lanyard. Op deze satijnachtige lanyards kunnen wij elk ontwerp of design bedrukken die u maar kunt bedenken. Heeft u niet zoveel nodig? De polyester lanyards met bedrukking kunnen wij al leveren vanaf 100 stuks. Onbedrukte lanyards leveren wij al vanaf 50 stuks.

Naast de standaard haak aan de lanyard, heeft u keuze uit diverse accessoires om uw lanyard nog handiger te maken. Hang bijvoorbeeld uw telefoon of flesje water aan uw lanyard met een speciale houder. Of kies voor een buckle, zo kunt u bijvoorbeeld uw sleutelbos op een makkelijke manier los- en vastklikken aan uw lanyard. Een ander veelgebruikte accessoire is de badgeholder of pashouder, handig voor op de beurs!

Kortom, onze lanyards zijn op een gemakkelijke manier geheel aan te passen aan uw huisstijl en voor alle doeleinden inzetbaar! De mogelijkheden zijn eindeloos.shadow

Klantenservice
streeptelefoonnummer +31 (0)76 - 50 182 25
Wij staan u graag te woord
streepmeest gestelde vragenMeest gestelde vragen
Snel antwoord op uw vraag
streepeigen contactpersoon Eigen contactpersoon
Persoonlijke orderbegeleiding
streepopeningstijden Openingstijden
ma - vr 09.00 - 18.00 uur
lanyards-bedrukking.nl Beoordeling door klanten: 9.6 /10 304 beoordelingen

Best verkochtstreep Lanyards bedrukken met uw logo, tekst of foto!Lanyard Polyester - 108 stuks
€ 1,08
Onze voordelenstreep lage prijzen Lage prijzen
Spoedlevering 2 à 3 weken levertijd
Spoedlevering Spoedorders mogelijk
Superscherp geprint Hoogwaardige bedrukking
persoonlijke orderbegeleiding Persoonlijke orderbegeleiding
gratis bestandscontrole Gratis ontwerp & controle
blanco verzending mogelijk Blanco verzending mogelijk

Deel deze pagina